De la creu a la glòria: meditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de la Bíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre, la majoria de lesdiòcesis catalanes han preparat diverses activitats per difondre la paraula deDéu, que és el principal objectiu d’aquesta efemèride.

En el cas de la diòcesi de Barcelona, l’acte central dela Setmana de la Bíblia serà una meditacióbíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família que farà el Dr. Armand Puig, rector de l’AteneuUniversitari Sant Pacià, que ha dedicat gran part de les seves investigacions al’estudi de la basílica de la Sagrada Família. L’acte, que rep el nom “De la creu a la glòria”, serà d’entradalliure fins a completar l’aforament, i comptarà a més amb la participació de l’organistaJuan de la Rubia, que acompanyarà elpúblic amb diverses improvisacions fetes a partir del text.

La Setmana de la Bíblia d’aquest any se celebra sota ellema “La Paraula és molt a prop teu (Dt 30,14), i compta amb el suport de laConferència Episcopal Tarraconense i cinc entitats promotores més: l’Abadia deMontserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica,l’Editorial Claret, i CatalunyaCristiana-Ràdio Estel. Una de les novetats d’aquest any és la distribuciógratuïta del llibre dels Fets dels Apòstols, que es pot adquirir a lesparròquies però també a la seu de CatalunyaCristiana i Ràdio Estel, a Barcelona (C/Comtes de Bell-lloc 67-69).

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!