De bisbe auxiliar a ser molt mediàtic

Aquest dijous A Primera Hora hem parlat amb José Gabriel Vera, director del secretariat de la comissió episcopal de Mitjans de Comunicació, sobre el nou secretari general i portaveu de la Conferencia Episcopal Española, Luís Argüello:
Vera ha parlat sobre el nou portaveu: “Luis Argüello està al dia a dia en l’activitat de la CEE amb molt signficat però no tant poder com es diu a vegades. És servei i coordinació dels bisbats espanyols. Busca servir a les diòcesi, i també un paper de molta importància de representar davant les institucions públiques: govern i comunitats autònomes. Passa de ser un bisbe auxiliar de Valladolid a un que entra molt pels mitjans, donant una imatge de l’Església el més veraç possible, que no sempre és fàcil”.
Agressions sexuals
Cada dia més d’una persona és atesa al Clínic per una agressió sexual. Durant aquest 2018, 351 dones, s’espera que en siguin a final d’any unes 400. un 91’5% son dones d’entre 18 i 25 anys. 7 de cada 10 victimes son de violació, en tres de cada deu han patit sota submissió química i una de cada tres coneix l’agressor. Son dades que Joan Trias, presentador d’A Primera Hora ha ofert al principi del programa d’aquest dijous.
Catalunya Cristiana
Com cada dijous hem parlat del nou Catalunya Cristiana amb la cap de redacció Carme Munté, aquesta setmana dedicat a la Setmana de la Biblia.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!