Última crida de voluntariat per al Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

Anomés cinc dies per l’arribada de la desena edició del Gran Recapte, els Bancsd’Aliments de tot Catalunya han fet una darrera crida de voluntariat perquè espugui assolir la xifra necessària de 27.500 persones que permetin abastir totel territori.

Comha explicat l’organització a través d’un comunicat, la resposta ciutadana finsal moment ha estat molt positiva, ja que més de 23.000 persones ja s’haninscrit com a voluntaris, però encara en falten 4.500 més per aconseguir l’objectiumarcat. És per això que els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya que fanpossible aquesta recollida massiva d’aliments bàsics cada any, han fet unaúltima crida a tots els que encara no s’han registrat perquè ho facin durantles properes hores.

Calrecordar que actualment els Bancs d’Aliments atenen a més de 200.000 persones atot Catalunya, i que el 25% dels aliments que es reparteixen durant l’anyprovenen del Gran Recapte. Aquest any a més, si s’assoleix la xifra necessàriade voluntaris, hi haurà 2.800 punts de recollida repartits per tot elterritori.

Tantla informació del Gran Recapte com les inscripcions dels voluntaris es podentrobar a la web www.granrecapte.com.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!