L’emoció de fer possible que ningú dormi al carrer

Arrels Fundació,una entitat coneguda pel seu treball amb les persones que no tenen llar, haposat en marxa una nova campanya per seguir avançant en l’objectiu d’aconseguirque no hi hagi ningú dormint al carrer. Aquesta iniciativa ha començat amb lapublicació d’un vídeo en el qual apareixen diverses persones que havien estaten situació de sensesostre, que agraeixen a tothom que els ha ajudat de maneraanònima per canviar la seva vida.

El vídeo, que estitula “L’emoció de fer possible que ningú dormi al carrer”, es pot veure a lapàgina web de l’entitat, i és una de les eines de la campanya per animar elsciutadans a seguir col·laborant amb petits gestos individuals, que ArrelsFundació defineix com “petits grans de sorra que són clau per oferir habitatgei alimentació a tothom”.

D’altra banda, aquestainiciativa també inclou una manera innovadora de col·laboració ciutadana, quesón els “reptes”. Mitjançant aquests reptes, que han de crear els mateixosusuaris i poden anar des de concerts i aniversaris fins a sopars solidaris, lespersones poden fer partícips de la campanya al seu entorn, per tal d’assolir mésràpidament l’objectiu d’aconseguir que ningú dormi al carrer. Tota lainformació de la campanya es pot consultar a la pàgina web arrelsfundacio.org.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!