La Sagrada Família obre les portes per compartir l’esperit de Nadal

Pertal de compartir l’esperit de Nadal amb la ciutadania, durant els dissabtes idiumenges del 6 de desembre al 5 de gener la basílica de la Sagrada Famíliaobrirà les seves portes per oferir tallers i activitats per a tots els públics.

D’entretotes les activitats, que es poden consultar a la pàgina web de la SagradaFamília (sagradafamilia.org) en destaca el Taller de Nadal, una visita guiadaque mostrarà els detalls de la façana del Naixement de la basílica als nens inenes de 6 a 12 anys i als seus acompanyants. Després de la visita, els infantspodran participar en un taller de manualitats, on aprendran a elaborar unpessebre de pelfa.

D’altrabanda, com cada any tots els que ho vulguin també podran gaudir del jatradicional concert de Nadal, que aquest any es farà el 15 de desembre i aniràa càrrec de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, elCor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, el Cor de Cambra de laDiputació de Girona i l’Escolania de Blauets de Mallorca del santuari de Lluc.

Il·luminació de la façanadel Naixement

Seguintamb la tradició dels darrers anys, els dies 21, 22 i 23 de desembre s’il·luminaràla façana del Naixement i es farà un repàs dels diferents grups escultòrics a travésd’una locució musicada. Aquesta proposta, feta per explicar als ciutadans lesescenes de l’arribada del fill de Déu i la seva simbologia, començarà a les 19.30hi durarà fins a les 21h.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!