Torna la Magic Line Sant Joan de Déu

La ciutat de València, que participa per primera vegada ala Magic Line de Sant Joan de Déu (MLSJD), donarà el tret de sortida a lasisena edició d’aquesta mobilització solidària el proper 17 de febrer, en unacaminada que ja té més de 900 inscrits. Unasetmana més tard, el 24 de febrer, serà el torn de Barcelona, que l’any passatva aconseguir recaptar 300.000 euros i aquest any espera superar la xifra ambun total de 13.000 inscrits fins avui. Finalment, el 7 d’abril, secelebrarà la caminada a Mallorca, on fins ara hi ha 200 inscrits.

Per tal d’animar a tothom a participar en aquesta novaedició de la MLSJD, un dels seus principals coordinadors, Juanjo Ortega, aquestdilluns ha participat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, on ha explicatla importància que té la mobilització: “Com més siguem més podrem ajudar lespersones que es troben en situació de vulnerabilitat. Volem seguir creixentperquè cada vegada hi ha més pacients amb malalties mentals i necessiten l’ajudade tots”.

Com s’ha fet els cincanys anteriors, el 100% dels fons captats pels equips de la MLSJD 2019 esdestinaran a programes socials per cuidar persones en situació devulnerabilitat ateses als centres del territori de cada caminada. Des del 2014,ja s’han recaptat més d’1.200.000 euros, que han ajudat a finançar programes desuport a infants, adults i persones grans que són ateses als centres de SantJoan de Déu.

Tant les inscripcions, elcalendari i els recorreguts complets, com el cartell d’aquest any, il·lustratper Miguel Bustos, es poden consultar a la pàgina web de la Magic Line:magiclinesjd.org. En el cas de Barcelona, també es pot escriure un correuelectrònic a barcelona@magiclineSJD.org, per demanar mésinformació i també per fer-hi un donatiu econòmic voluntari.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!