L’Orde Mercedari elabora un llibre amb tots els Goigs a la Mercè

Amb motiu de la celebració dels 800 anys del naixement dels Mercedaris (1218-2018), l’any passat l’Orde va posar en marxa un conjunt d’iniciatives dedicades principalment a recordar la seva llarga trajectòria i a commemorar aquesta efemèride. Dins d’aquestes propostes, entres les quals hi ha la missa d’acció de gràcies celebrada a Barcelona el mes de setembre passat, l’Orde va fer l’encàrrec al músic català Miquel Pujol i Grau perquè fes un minuciós treball de recerca i selecció de tots els goigs que s’han dedicat a la devoció de la Mare de Déu de la Mercè.
Com a resultat de tot aquest treball, el proper 20 de març a les 19.00h es presentarà a la Llibreria Claret de Barcelona (C/Roger de Llúria, 5) l’obra “Gozos a la Virgen de la Merced en la celebración de los 800 años de la Orden Mercedaria (1218-2018)“. El llibre, que inclou la musicalització de cada goig, compta també amb una presentació feta a càrrec de l’Arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, i està fet per invitar els seus lectors a contemplar la Verge Maria com a redemptora de captius, com a Mare de Misericòrdia i com a Patrona de Barcelona.
La presentació de l’obra anirà a càrrec del bisbe auxiliar de Barcelona, Antoni Vadell; del provincial de la Mercè d’Aragó, José Juan Galve, i del mateix autor del llibre, Miquel Pujol.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!