Les diòcesis catalanes es preparen per celebrar el Dia del Seminari

Tal com vam explicar a la pàgina web de Catalunya Cristiana, el cap de setmana del 16 i 17 de març les diòcesis d’arreu del territori celebraran la festa del Dia del Seminari, una efemèride dedicada a fomentar les vocacions sacerdotals i que aquest any porta el lema “El Seminari, missió de tots“.
En el cas de les diòcesis amb seu a Catalunya, els diversos seminaris que en formen part han organitzat una sèrie d’activitats que tenen l’objectiu de fomentar que els joves segueixin sentint la crida del Senyor. Amb aquesta intenció, el dissabte 16 de març es faran dues vetlles de pregària per les vocacions. La primera es farà al Seminari Conciliar de Barcelona a les 19.30h, i comptarà amb la participació de tres testimonis referents a l’entorn de la vocació sacerdotal: la mare d’un seminarista, una feligresa d’una parròquia on hi col·laboren dos seminaristes i la vocació d’un seminarista de 1r curs de Filosofia. Posteriorment, a les 21.00h del mateix dissabte, el Seminari de Terrassa (Valldoreix) pendrà el relleu i celebrarà una altra vetlla de pregària que durarà fins les 23.00h.
D’altra banda, en aquest afant d’aconseguir sensibilitzar la societat perquè resi pels seminaristes i col·labori en la seva preparació pel sacerdoci, aquest any els tres seminaris catalans s’han agrupat per elaborar un vídeo que ja s’està fent viral a les xarxes socials. Aquest vídeo vocacional, titulat “Dia del Seminari 2019“, mostra diverses imatges de la vida d’un seminarista, tant dins com fora del Seminari, des del moment que explica als seus amics la decisió que ha pres fins que finalment és ordenat com a sacerdot.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!