Viure l'Evangeli des de les xarxes socials

Dins del gran ventall d’activitats que ofereixen durant la Quaresma les diòcesis catalanes per preparar l’arribada de la Setmana Santa, el monestir de Montserrat organitza cada any una sèrie d’activitats pastorals destinades als joves que valoren la dimensió espiritual. El curs passat, sense anar més lluny, va acollir un recés de qutre dies en el qual els joves van tenir l’oportunitat de viure amb la comunitat benedictina de Montserrat, pregant i compartint els àpats dels monjos.
Aquest any, el primer dels tallers que ha organitzat el monestir tindrà lloc el dissabte 6 d’abril, amb una jornada que porta per títol “Viure l’Evangeli des de les xarxes socials“. L’activitat, dirigida pel P. Antonio Pou, monjo de Montserrat, comptarà amb la participació de la periodista especialitzada en religió Míriam Díez Bosch, i se centrarà a ajudar els joves a descobrir nous recursos per motivar la seva vida espiritual.
La jornada està pensada perquè hi participin nois i noies de 20 a 35 anys, i començarà a les 10 del matí amb la celebració de la missa conventual i una reflexió personal a partir d’uns textos espirituals. Un cop finalizti, a les 12 tindrà lloc la conferència sobre les tecnologies de la informació i la comunicació, que impartirà Míriam Díez. A la tarda, després de dinar a l’hostatgeria del monestir, es compartiran en grup les reflexions que hagi generat la ponència i finalment es farà una pregària amb cants de Taizé.
Els interessats a participar-hi poden trucar al 93 877 77 65 i demanar pel P. Antoni Pou o bé enviar un correu a l’adreça tonipou@yahoo.com.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!