La parròquia de Sant Bernat Calvó de Reus organitza la 22a edició del Sopar-concert solidari

El proper dissabte6 d’abril, a les 20h, la Parròquia de Sant Bernat Calvó de Reus acollirà la 22aedició del Sopar-concert solidari que organitza cada any el grup Pont deSolidaritat per recaptar fons per a projectes i causes solidàries.

Aquesta iniciativa,que també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, està promogudapel rector de la parròquia, Mn. Ignasi Olivé, que ha explicat que el sopar d’aquestany servirà per “programar un conjunt d’activitats que pretenen motivar isensibilitzar sobre els motius i les situacions que passen les persones que hande sortir dels seus països, i en què i com els podem fer costat ara que són aquíi viuen amb nosaltres”. Amb aquesta intenció,el periodista Xavier Graset presentarà una gran varietat d’activitats que esfaran durant la vetllada, entre les quals hi hauràn testimonis personals,projeccions, poemes i música.

L’entrada-donatiu és de 10 euros per als adultsi de 5 euros per als infants, i els tiquets es poden sol·licitar trucant altel. 977 75 64 15

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!