La llegenda de Sant Jordi torna a la catedral de Girona

L’any 2017, amb motiu de la celebració dels 600 anys de l’ampliació de la catedral de Girona, que va comportar la construcció d’una única nau de 23 metres, es va celebrar la primera edició de la Consueta de Sant Jordi, una representació dramatúrgica que explica la llegenda del patró en un espai tan emblemàtic com és la catedral.
Després de l’èxit de les dues primeres edicions, el proper dimarts 30 d’abril la llegenda de Sant Jordi tornarà a la catedral de Girona, on es representarà seguint un text mallorquí medieval (segle XVI) d’origen desconegut. L’esdeveniment, que organitza el Capítol de la Catedral amb el patrocini de la Diputació de Girona, està dirigit per Guillem Fernàndez Valls, i comptarà amb la participació dels actors Ivan Bustos, Oscar Foronda, Ferran Frauca, Ángel Roldán, Mireia Rey, i el mateix Guillem Fernàndez-Valls.
Com ha explicat el bisbat de Girona a través d’un comunicat, les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les prèviament a la web www.entrapolis.com. Per tal que hi puguin assistir el màxim nombre de visitants, la Consueta de Sant Jordi comptarà amb dues funcions, una que començarà a les 18h i l’altra a les 20h.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!