L’Hospital de Campanya de Santa Anna denuncia la crisi dels menors a Barcelona

L’Hospital de Campanya de la parròquia barcelonina de SantaAnna ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials per denunciar la situacióen què es troben menors dormint als carrers de Barcelona. Avui mateix, al seucompte de Facebook @HospitalCampanyaParroquiaStaAnna han publicat unafotografia de menors dormint al carrer de Rivadeneyra, al costat de la plaça deCatalunya: «A tocar de la plaça de Catalunya, a les set del matí,menors han passat la nit. A partir de les 8 h realitzem l’acollida a laparròquia de Santa Anna. Però continuen al carrer clamant a la nostracomoditat. Fins quan? Continuem sense respostes polítiques de Generalitat,Ajuntament, Govern central. Després vindran les urgències, quan passi algunacosa greu. Continuarem denunciant.»

El projecte Hospital de Campanya, liderat per Peio Sánchez,Viqui Molins i Xavier Morlans, fa mesos que acull infants i joves que viuen alscarrers de Barcelona. «Fa mesos que acollim infants i joves que estan alscarrers de Barcelona. En aquests moment són centenars. Pel nostre petitHospital de Campanya en passen 250 cada dia. De les administracions públiquescap ajuda, ni econòmica ni d’infraestructures. Només la iniciativa ciutadana: elsvoluntaris i les aportacions privades. On són els responsables polítics?»

Tal com explicava la religiosa teresiana Viqui Molins en unaentrevista recent a Catalunya Cristiana, el projecte Hospital de Campanya hapogut contractar durant tres mesos un educador de carrer, però necessiten ajudaeconòmica de l’administració per poder allargar el contracte. «Volem demanar ala Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitatde Catalunya que ens subvencioni l’educador per poder fer una feina a llargtermini.»

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!