Trobada d'escolàstics europeus de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Sant Boi de Llobregat

El passat 26 d’agost, un total de 27 Germans membres de l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu a Europa van arribar a Sant Boi de Llobregat per celebrar una trobada d’escolàstics que els ajudarà a conèixer de més a prop les realitats socials i sanitàries de l’Orde a Barcelona.
Per fer-ho, aquests germans compten amb l’acompanyament dels seus formadors, que els portaran a visitar durant tota la setmana que dura la trobada els diversos centres de l’Ordre a Barcelona, així com també alguns dels llocs de culte més importants a Catalunya, com són Montserrat, la Sagrada Família, o la cova de Sant Ignasi de Manresa.
D’altra banda, aquesta iniciativa en la qual hi participen germans procedents de sis països diferents, formarà part també del seu període de formació teològica, professional i de consolidació vocacional, després que els passats mesos ja hagin rebut formació espiritual i carismàtica. És per això que durant aquesta setmana els participants aprofundiran en diversos temes com són la vida en clau de fe, els projectes personals, l’acompanyament vocacional, la resposta al sofriment des del carisma de sant Joan i la cooperació entre germans en un mateix projecte.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!