Arriben les relíquies de santa Bernardette

Amb motiu de la celebració de l’Any Jubilar de Santa Bernardette, que commemora el 175è aniversari del seu naixement i el 140è aniversari de la seva mort, les relíquies de la santa francesa recorren durant 3 mesos 46 diòcesis espanyoles.

La primera setmana de novembre visitaran Catalunya i passaran per totes les diòcesis del país, també aniran a les Illes Balears.

Des de l’1 de setembre i fins el 15 de desembre, les relíquies de santa Bernardette recorreran les diòcesis espanyoles pensant sobretot, ha explicat el capellà per als pelegrins de parla espanyola del santuari de Lourdes, el P. Lluís Ruiz, “per a les persones que no es poden desplaçar al santuari per diferents motius”.

“Per això”, ha afegit, “s’envien les relíquies allà on es trobin els pobres, malalts, als hospitals o a cases de gent gran tantes vegades com ho desitgin les persones en situació vulnerable”.

El recorregut per les diòcesis l’organitza la Federació de les Hospitalitats de Lourdes del territori espanyol.

Aquest any dedicat a santa Bernardette té com a lema “Benaurats els pobres, perquè d’ells és el Regne de Déu”, que “remarca la línia de pobresa en la qual va viure santa Bernardette i a la qual se li va aparèixer la Mare de Déu”, comenta el P. Lluís Ruiz.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!