S’obre la convocatòria als Premis Climent Mur

Climent Mur (Santa Coloma de Gramenet, 1927 – Barcelona, 1970), un tècnic sanitari que es va caracteritzar per la tasca humanitària en favor del proïsme, és la persona que inspira els premis que porten el seu nom i que lliura l’Àrea Cultural Oriol cada dos anys des del 1989. Els valors humans (senzillesa, esperit de servei i d’acolliment, solidaritat, do de consell, alegria, bon humor…) que Climent Mur va practicar al llarg de la seva vida en tractar les persones són el barem a l’hora de seleccionar els candidats als premis.

Els premiats, per tant, no han estat persones notòries, sinó més aviat discretes i que des de l’anonimat i en la convivència diària han desplegat uns valors humans en el seu entorn més proper. Els candidats han de ser presentats entre el 7 i el 23 d’octubre per part d’algun grup, associació, entitat, organisme o comunitat de veïns. Un jurat creat a l’efecte examina i valora les propostes presentades i selecciona els guardonats.

L’atorgament dels premis es farà al Teatre Josep Maria de Sagarra, de Santa Coloma de Gramenet, el 17 de novembre proper a les 18 h. Més info.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!