La solidaritat de Poblet a través de la música

El pare abat de Poblet, Octavi Vilà, ha anunciat que elproper 22 de novembre, coincidint amb Santa Cecília, el monestir organitzarà unconcert solidari amb l’organista Juan de la Rubia. Les aportacions que s’obtinguines destinaran a tasques de reconstrucció i iniciatives encaminades a fer mésfàcil la recuperació de la normalitat a la comarca de la Conca de Barberà, moltperjudicada pels aiguats dels dies 22 i 23 d’octubre.

Segons l’abat de Poblet, amb aquest concert “volem ajudar acanalitzar la solidaritat envers les persones afectades i mostrar-los el suport”.Així mateix, el Pare Vilà ha mostrat el seu agraïment a l’organista Juan de la Rubia “perquèha mostrat la seva disponibilitat a col·laborar des del primer moment”.

El concert de dissabte, homenatge als damnificats

El concert d’orgue d’aquest dissabte a les 20.45 h, que secelebra en el marc del Festival Internacional d’Orgue de Poblet, servirà tambéper expressar el suport de la comunitat cistercenca “a totes aquelles personesque s’han vist afectades per aquest fenomen meteorològic, especialment devastadora la nostra comarca”. Per a l’abat Vilà, mantenir el concert de Thiemo Janssen “és una manera de contribuir a restablir demica en mica la normalitat, malgrat que els anys i el dolor causats són encaramolt recents”.

Aprofitant el concert, es recaptaran fons per promoure iniciativessolidàries amb els damnificats. “Oferirem a les persones assistents,especialment a tots aquells visitants de fora de la Conca de Barberà que esdesplacen fins aquí atrets pel Festival, la possibilitat de col·laborareconòmicament en el restabliment de la normalitat”, ha dit Vilà.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!