Taller de lectura del llibre dels Salms al santuari del Miracle

La Casa d’Espiritualitat del santuari del Miracle, situat al municipi de Riner (bisbat de Solsona), acollirà el proper divendres 8 de novembre un taller de lectura del llibre dels Salms, que és considerat una poderosa eina per expressar i elaborar els nostres sentiments més profunds.
El taller, que porta el nom de vora la bassa d’Òria, té una durada de tres dies, i comptarà amb la participació de grans intel·lectuals del nostre temps com son el poeta i físic David Jou, el monjo i biblista Ramon Ribera-Mariné, la poetessa i filòloga Maria Sevilla Paris, i la mnjo economista i biblista Olga Nicolau. Tots quatre llegiran diversos fragments del llibre dels Salms, que aniran seguits d‘espais de reflexió i col·loqui entre tots els participants. Finalment, el diumenge, es farà una Eucaristia per valorar i tancar el taller, que té l’objectiu principal de “mostrar les entranyes del text, més enllà del seu valor religiós“, com ha explicat la mateixa organització.
Tot i que les places per al curs s’han exhaurit, tots els interessats a participar en els propers tallers es poden apuntar a la llista d’espera enviant un correu a casespi.miracle@gmail.com o trucant al 649 465 814.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!