Comencen les obres de restauració de l'església de Santa Maria d'Almenar

L’Església de Santa Maria d’Almenar, al bisbat de Lleida, podrà restaurar-se després del despreniment que s’hi va produir damunt l’altar el 2016 i que va fer que s’hagués de tancar diverses mesos. Així ho ha anunciat el bisbat de Lleida, que el 6 de novembre passat va signar l’acta d’inici de les obres amb l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), que serà el principal responsable dels treballs.
La signatura d’aquesta acta, que va tenir lloc a la mateixa església parroquial, es deriva del conveni que el bisbat i l’INCASÒL van signar el 31 de gener de 2017, i que estableix que l’INCASÒL finançarà part de les obres, juntament amb el mateix bisbat de Lleida.
Un cop signat l’inici de les obres, aquestes van començar el dimarts 12 de novembre, en el que va ser l’inici de la primera fase, centrada en l’interior i que servirà per donar seguretat al temple. La segona fase afectarà als murs i façanes exteriors, i ajudarà a reduir les humitats ascendents. El pressupost final serà de 165.779,47 euros, i el termini d’execució serà de sis mesos.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!