Papa Francesc: “L´ús de les armes nuclears és immoral”

En un missatge de vídeo amb motiu de la visita del Papa al Japó, del 23 al 26 de novembre, Francesc ha fet un al·legat contra les armes nuclears: “Amb vosaltres prego perquè el poder destructiu de les armes nuclears no torni a esclatar mai més en la història de la humanitat. Fer servir les armes nuclears és immoral.”

El lema de la visita de Francesc al Japó és Protegeix tota la vida, per això, el videomissatge afirma que el valor i la dignitat de cada persona humana també s’estén a la protecció de la terra.

El diàleg és un dels punts sobre els quals reflexiona el Papa: “La cultura del diàleg, de la fraternitat, especialment entre les diferents tradicions religioses pot ajudar a superar la divisió, promoure el respecte per la dignitat humana i avançar en el desenvolupament integral dels pobles.”

El Pontífex arriba al Japó el dissabte 23, provinent de Tailàndia. Diumenge 24 visita Nagasaki i Hiroshima on està previst que pronunciï el discurs Missatge sobre les armes nuclears i faci un homenatge als sants màrtirs.

Dilluns 25 Francesc arriba a Tòquio per trobar-se amb les víctimes de Fukushima i fa una visita privada a l’emperador Naruhito.
El darrer dia del programa, dimarts 26, la Sophia University acull el Papa per tenir diferents trobades.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!