Francesc: “En Maria es reflecteix la bellesa de Déu”

En el dia en què l’Església celebra la Immaculada Concepció de Maria, el Papa va expressar que “Maria és humil, és una obra mestra, però continua essent humil, petita, pobra. En ella es reflecteix la bellesa de Déu, que és tot amor, gràcia, do de si mateix”. Aquesta reflexió la va fer a la plaça de Sant Pere, davant d’unes 20.000 persones presents per resar l’Àngelus.

Francesc va ressaltar l’esperit de servei de Maria i va assenyalar que “la disponibilitat per a Déu es troba en la disposició d’assumir les necessitats del proïsme. Tot això sense clam ni ostentació, sense buscar llocs d’honor, sense publicitat, perquè la caritat i les obres de misericòrdia no necessiten ser exhibides com un trofeu”.

El “sí” de Maria, va continuar el Papa, “assumeix l’actitud de servei, d’atenció a les necessitats dels altres”. Per això, va afirmar que a les nostres comunitats” som cridats a seguir l’exemple de Maria, practicant l’estil de discreció i ocultament”.

Seguint la tradició, el Papa també va anar a la plaça d’Espanya de Roma per a l’homenatge davant del monument a la Immaculada Concepció. Francesc va resar davant del monument i va deixar un ram de flors als peus de la columna.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!