La família

Com cada any, amb l’arribada de les festes de Nadal arriba també la festa litúrgica de la Sagrada Família, que destaca la importància de la família com a escola i camí de santedat. Per celebrar-ho, el proper diumenge 29 de desembre a les 17.00h la basílica de la Sagrada Família acollirà la Missa de la Família, una eucaristia que presidirà el cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona.
Les invitacions per assistir a la missa poden recollir-se gratuïtament del 16 al 20 de desembre a la Parròquia de la Sagrada Família de Barcelona, C/ Sardenya 318, de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00.
A més de celebrar la festa de la família, Xavier Padilla i Dolors Parellada, membres del Secretariat diocesà de Pastoral Familiar, han anunciat que tots els matrimonis que aquest any celebren vint-i-cinc, cinquanta o més anys de vida conjugal, podran renovar el seu compromís matrimonial durant l’eucaristia. Per fer-ho, s’ha d’enviar un correu a la secretaria diocesana de Pastoral Familiar: secretaria.familia@arqbcn.cat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!