1.700 persones assistiran als dinars de Nadal contra la soledat

La Fundació Amics de la Gent Gran és una de les entitats més importants pel que fa al suport i l’acompanyament a les persones grans que viuen soles, que actualment a Catalunya ja superen la xifra dels 175.000. La seva tasca pren una especial importància quan arriba el Nadal, una època en la qual la nostàlgia i la tristor fan que la soledat sigui més dolorosa per a tots aquells que no tenen ningú per compartir aquesta festivitat.
Per fer front a aquesta situació, la Fundació organitza cada any una sèrie de dinars de Nadal a les principals ciutats de Catalunya, pensats perquè les persones grans hi vagin acompanyades pels voluntaris que els donen suport durant l’any. Com ha explicat l’entitat, aquest Nadal està previst que més de 1.700 persones assisteixin a aquests dinars, que tindran lloc entre el dijous 12 i el dissabte 21 de desembre a 15 ciutats de Catalunya.
Que cap persona passi el Nadal en soledat
A banda del dinar de Nadal amb els voluntaris, durant aquests dies la Fundació Amics de la Gent Gran ha posat en marxa una campanya per aconseguir donatius i acabar amb el sentiment de soledat i l’aïllament social que pateix la gent gran durant les dates nadalenques. Per contribuir a la campanya, que porta el nom “Fem que cap persona passi el Nadal en soledat”, es pot fer trucant al telèfon 932 076 773, a través de la web de l’entitat: amicsdelagentgran.org/ca/nadal-2019 o per transferència bancària al número que la mateixa fundació ha publicat a la seva pàgina web.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!