Arrels Sant Ignasi celebra el Nadal amb els més necessitats

Un any més, la Fundació Arrels Sant Ignasi ha volgut celebrar el dinar de Nadal amb les persones sense llar de la ciutat de Lleida, per ajudar-los a sentir-se protagonistes i compartir un moment tant especial com son les festes nadalenques. Amb el suport dels voluntaris que els acompanyen durant l’any, el 16 de desembre passat la fundació va organitzar un àpat al col·legi Maristes de Lleida en el qual van assistir-hi més de 120 persones en situació de sensesostre, juntament amb membres de l’Associació Agrupat, l’Àrea d’Inclusió de l’Ajuntament de Lleida i la FECOLL.
Com ha explicat la mateixa entitat en un comunicat, el dinar va anar acompanyat de diverses actuacions de grups musicals de la ciutat, que es van solidaritzar amb els més necessitats per acompanyar-los i compartir riures i converses amb ells. A les 13h, per donar el tret de sortida a l’acte, els Batukats de l’Ala Aitona van oferir una performance, i una vegada finalitzat el dinar, Er Taquera i Carles Juste, “Lo Beethoven” de Lleida, van oferir un concert de rumba catalana per tancar una celebració del Nadal ben animada.
Gràcies al treball de totes les entitats que van fer possible aquest àpat, les persones que viuen en situació d’invisibilitat van poder sentir-se protagonistes i compartir un moment especial amb els voluntaris que els acompanyen durant l’any i els ajuden en aquests moments de dificultat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!