Sisena Vetlla de Pregària davant del CIE de Barcelona

El proper dissabte 18 de gener, a les 18.00h, la Fundació Migra Studium celebrarà una Vetlla de Pregària davant del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) situat a la Zona Franca de Barcelona. La iniciativa, que l’entitat organitza cada any per denunciar el sofriment que pateixen diàriament milers de persones migrants en aquests centres, arriba a la sisena edició sota el lema “Prou hostilitat: No esteu sols!”, i amb el suport de més d’una trentena d’entitats d’àmbits diversos.
L’acte comptarà amb la participació de tots els voluntaris i voluntàries que formen part de Migra Studium, i que només durant el 2019 van fer més de 600 visites individuals al CIE de Barcelona i van acompanyar més de 180 interns. L’objectiu de la vetlla, com ha explicat la mateixa fundació en un comunicat, és el mateix que els de les cinc edicions anteriors: denunciar el patiment injust i, alhora, reclamar més hospitalitat i demanar que no es vulnerin els drets de les persones internes.
Per tal de reivindicar els drets dels interns, durant l’acte es llegiran històries de vida d’algunes de les persones acompanyades al llarg de l’any passat, així com textos sagrats de diferents tradicions religioses, ja que la vetlla de pregària serà de caràcter interreligiós. De manera simultània, el mateix cap de setmana es realitzaran accions similars a Sevilla i Madrid.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!