El P. Juan Javier Flores

El P. Juan Javier Flores rebrà el dimarts 11 de febrer el VI Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica. Així ho ha anunciat el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona (CPL), que ha premiat aquest monjo benedictí de l’abaadia de Santo Domingo de Silos (Burgos) pel seu important paper a l’hora de defensar i divulgar la reforma litúrgica promoguda pel Vaticà II.
Aquesta tasca, com ha explicat el mateix CPL, l’ha exercit a través de les seves funcions com a consultor, professor i preside del Pontifici Institut Litúrgic Sant Anselm i rector de l’Ateneu Anselmià (Roma). El resultat de tot el seu treball a favor de la reforma litúrgica del Vaticà II és la gran tasca que ha realitzat a l’hora de formar a professors de litúrgia de tot el món en la reforma litúrgica, a més de la seva col·laboració activa amb Mons. Tena i amb el CPL.
L’acte d’entrega del premi tindrà lloc el dimarts 11 de febrer a les 17:30h a l’aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, on l’any passat va rebre el guardó l’arquebisbe Piero Marini.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!