Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

El 26 de gener, Diumenge de la Paraula, dona inici a la IV Setmana de la Bíblia, patrocinada per la Conferència Episcopal Tarraconense, que enguany té com a lema Els obrí el sentit de les Escriptures (Lluc 24,45) i que s’allargarà fins a l’1 de febrer.

Aquesta iniciativa està promoguda per Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, l’Abadia de Montserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica i l’Editorial Claret.

Diferents activitats programades als deu bisbats catalans ens ajudaran a acostar-nos als textos bíblics per conèixer-los, estimar-los i difondre’ls.

Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, com a entitats promotores de la IV Setmana de la Bíblia, repartiran exemplars d’un llibret que recull set de les cartes del Nou Testament: la de Jaume, les dues de Pere, les tres de Joan i la de Judes.

Totes aquelles persones que ho desitgin poden passar a recollir gratuïtament els exemplars a la seu dels dos mitjans (fins a acabar existències): c/ Comtes de Bell-lloc, 67-69 – Barcelona, tel. 934 092 810.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!