Mor el dominic Vicent Igual als 71 anys

Ha mort el dominic Vicent Igual, professor de la Facultat deFilosofia de Catalunya (Universitat Ramon Llull) d’ençà de la seva fundació. Hamort aquest dijous 13 de febrer als 71 anys, després d’una llarga malaltia. La missa exequial se celebra dissabte a les 11.30 h a l’església del convent dels dominics, al carrer d’Ausiàs Marc, 54.

Nascut a Almassora (Castelló) l’any 1948, era membre de l’ordede Predicadors. Era llicenciat en Teologia per la Universitat Pontifícia deSant Tomàs d’Aquino de Roma i en Filosofia per la Universitat de Barcelona.

Ha estat professor de la Facultat de Filosofia de Catalunyafins a la seva jubilació, el juny del 2018, sobretot de les assignatures d’Ontologiai Teoria del Coneixement. Des de l’octubre del 2015, col·laborava com asacerdot a la basílica de la Immaculada Concepció i la parròquia de SantFrancesc de Sales de Barcelona. Havia col·laborat amb les tertúlies del matí deRàdio Estel i, especialment, en els comentaris diaris de l’Evangeli.

Carles Llinàs, degà de la Facultat, ha destacat que el professorIgual era una persona “sempre disposada a encetar una xerrada, un amic icompany immillorable, mestre cordial i un testimoni vivent de Jesucrist i delseu Evangeli”. “Ha estat un membre molt important en la història de la Facultatde Filosofia”, ha afegit.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!