La devoció al Sagrat Cor de Jesús arriba a la gran pantalla

Goya Producciones estrena Corazón Ardiente, la primera pel·lícula dedicada a la devoció al Sagrat Cor de Jesús. Des de divendres 21 de febrer, en més de 60 cinemes d’Espanya, es projecta aquest film que ens descobreix els missatges de Jesús a santa Margarida Maria d’Alacoque i al beat Bernat Hoyos.
Com ens explica el director de Goya Producciones, Andrés Garrigó, “ens sembla que el missatge del Sagrat Cor és més necessari que mai. Això també ho hem notat perquè altres devocions, com la Divina Misericòrdia, estan totes vinculades al Sagrat Cor”.

La pel·lícula combina ficció, investigació documental i testimonis. La part de ficció està dirigida per Antonio Cuadri i compta “amb dues figures importants”, assenyala Garrigó, “una gran actriu mexicana, Karyme Lozano, i María Vallejo-Nájera, gran escriptora que per primer cop ha acceptat fer d’actriu”.

La part documental inclou diferents testimonis on “trobem moltes persones que estan fent un apostolat increïble”, subratlla Garrigó.
Corazón Ardiente és una proposta tant per a creients com per a no creients. Segons el director de Goya Producciones, “és una pel·lícula que pot interessar tothom perquè si a la gent li agraden els misteris, les coses fantàstiques i extraordinàries… li agradarà veure una cosa que és realment misteriosa perquè estem tocant el més enllà, allò sobrenatural… aquí tenim un misteri molt més important dels que surten a la televisió. És un misteri molt actual perquè el Sagrat Cor continua actuant en la història”.
I per a les persones de fe, el film pot suposar “una injecció d’optimisme, d’alegria, de saber que som estimats per un amor sense límit, que no traeix, proper, que vol que entrem en el seu Cor i Ell en el nostre, i que ens promet que si entrem en el seu, doncs serem en el cel, que és a on anirem al final”, comenta Garrigó.
El tema principal de la pel·lícula està interpretat per la cantant catòlica argentina Athenas. A Barcelona es pot veure al Gran Sarrià Multicines i Cinesa SOM Multiespai (Heron City) i a Girona a OCINE Girona (únic passi 20 de març).
El director de Goya Producciones espera que aquesta pel·lícula doni grans fruits, entre ells “un missatge d’esperança que ens diu que el Senyor, passi el que passi, està al nostre costat, podem confiar en Ell”.

I conclou: “El missatge del Sagrat Cor és amor pur, un amor que ens va manifestar en la creu i que molts cops no té resposta, o només aconsegueix menyspreu, ingratitud… i que només demana a canvi una mica d’amor per poder vessar-se encara més.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!