Ecumenisme. Cap a la unitat dels cristians?

En l’afany per promoure l’acció conjunta dels cristians en la difusió dels valors de l’Evangeli, el proper mes de març el Moviment Ecumènic de Sabadell i la Fundació Bosch i Cardellach posaran en marxa una sèrie de xerrades amb el títol “Ecumenisme. Cap a la unitat dels cristians?“.
Aquesta jornada constarà d’un cicle de tres sessions, que tindran lloc a la nova seu de la Fundació Bosch i Cardellach (carrer de’n Font, 1 Sabadell) els dimarts 17, 24 i 31 de març, sempre a les 19h de la tarda. Com han explicat les entitats organitzadores, aquest cicle “s’emmarca en la voluntat explícita del Moviment Ecumènic de Sabadell per treballar preferentment en col·laboració amb altres entitats i institucions, al servei de la societat que l’envolta“.
Els encarregats d’impartir les tres xerrades seran el jesuïta P. Hèctor Vall, doctor en Teologia Ecumènica, que el dimarts 17 explicarà què és l’ecumensime; Francisco Cegarra, pastor d’una comunitat evangèlica a Sabadell, que el dia 24 impartirà la conferència “De quin ecumenisme parlem?”, i Maria Teresa Relat, expresidenta del Moviment Ecumènic de Sabadell i del Grup de Diàleg Interreligiós de Sabadell, que tancarà el cicle el 31 de març amb la presentació del seu llibre El Moviment Ecumènic i el Diàleg Interreligiós a Sabadell (1961-2017).

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!