Mireia Angerri Feu

Aquest dilluns, 24 de febrer, Mans Unides Barcelona ha fet públic el nomenament de Mireia Angerri Feu (Barcelona, 1970) com a nova presidenta-delegada de l’entitat. D’aquesta manera Angerri prendrà el relleu de l’anterior president-delegat, Joan Martí i Llobet, que ja havia esgotat les dues lesgislatures.
A través d’un comunicat, la nova presidenta ha anunciat que la seva intenció és la de “continuar amb la fita de Mans Unides de lluitar contra la fam al món“. Per fer-ho, ha destacat la importància d’enfortir la capacitat de l’entitat per seguir sensibilitzant la societat: “M’agradaria poder comptar amb la complicitat de més voluntaris joves, que ens apropin a les noves maneres de fer les coses, de comunicar i de captar nous socis i fons per als nostres projectes. Mans Unides és una entitat creada per dones, i voldria comptar amb l’ajuda de moltes més dones valuoses, que en tenim moltes entre nosaltres”.
Mireia Angerri és llicenciada en Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, i té un postgrau en Direcció i gestió de fundacions i entitats sense ànim de lucre.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!