La Sagrada Família ofereix una solució al cau Antoni Gaudí

Després que l‘Agrupament Escolta Antoni Gaudí mostrés públicament la seva disconformitat amb les obres de la Sagrada Família que suposaven l’enderrocament de la seva ubicació, finalment la Junta Constructora del temple ha anunciat que ha trobat una solució. Així ho ha fet públic a través d’un comunicat, on explica que la Sagrada Família adequarà un espai d’uns 200 metres quadrats al solar recentment adquirit al carrer Mallorca 424 i el cedirà a l’Ajuntament de Barcelona perquè aquest el pugui oferir al cau Antoni Gaudí.
La proposta ja s’ha traslladat a la regidora d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, i ara només falta l’aprovació de l’agrupament escolta, que podrà comptar amb aquest espai fins que disposi d’una ubicació definitiva.
L’enderroc de l’antiga ubicació del cau està previst que comenci el mes de novembre, moment en què començarà la construcció d’un espai en memòria de Gaudí que reproduirà com va viure i treballar l’arquitecte, així com un accés de seguretat a la zona de la Cripta.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!