Jornada de solidaritat i pregària

La presidenta de la Unió Internacional de les Superiores Generals (UISG), Jolanta Kafka, ha fet una crida a les congregacions religioses d’arreu del món per celebrar el diumenge 22 de març una jornada de pregària i de solidaritat amb els malalts, els metges i infermers.
“És el moment”, diu el missatge que ha enviat la presidenta de la UISG, “en què cadascuna de nosaltres està cridada a respondre a la crisi mundial del coronavirus en solidaritat amb els altres, especialment amb les persones més vulnerables”.
Sor Jolanta recorda que vivim un temps privilegiat per a la pregària i per testimoniar la responsabilitat de tenir cura els uns dels altres. Segons la religiosa, aquests moments ofereixen “espai per a actes de generositat i expressions de gratitud especialment cap a qui està en primera línia en la cura dels malalts, qui està compromès en els projectes d’investigació i qui treballa en els serveis públics”.
Per això destaca que “no importa qui sigui o on es trobi, han de saber que són als pensaments i a les pregàries de les religioses de tot el món”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!