Càritas llença una campanya de solidaritat

Càritas espanyola ha llançat una campanya estatal de solidaritat per donar suport econòmic als programes d’ajuda urgent que les 70 Càritas diocesanes han posat en marxa per atendre les persones més vulnerables davant del coronavirus.
Amb el lema “Càritas davant del coronavirus. Cada gest compta” es vol mobilitzar la solidaritat de la comunitat cristiana i del conjunt de la ciutadania, empreses i institucions. La campanya també vol sensibilitzar la societat sobre l’impacte de la crisi sobre els més vulnerables per animar cada ciutadà a dur a terme petites accions solidàries.
L’emergència sanitària i social per l’impacte de la pandèmia ha obligat tota la xarxa estatal de Càritas a adaptar els recursos i projectes a les normes de prevenció de les autoritats sanitàries, així com a incrementar les accions d’acompanyament a les persones en situació més precària.
Sota el lema “La caritat no tanca”, totes les Càritas diocesanes i parroquials estan posant a prova el compromís dels seus treballadors i voluntaris per mantenir operatius els serveis d’acollida i acompanyament més urgents.
Aquest esforç de resposta a les necessitats de l’emergència requereix ser sostingut amb recursos econòmics addicionals amb els quals la majoria de les Càritas no comptava.
Dins d’aquesta campanya, Càritas ha habilitat comptes en diferents entitats bancàries, així com un servei d’atenció telefònica (900 339 999). La web de Càritas ha creat un canal en línia de col•laboració econòmica amb l’emergència.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!