Ajuda del papa Francesc per a les missions

El papa Francesc ha impulsat un fons d’emergència a través d’Obres Missionals Pontifícies (OMP) per ajudar les persones i comunitats que s’han vist tràgicament afectades per la propagació de la Covid-19.
Aquest fons d’emergència es destinarà a acompanyar les comunitats afectades als països de missió a través de les estructures i institucions de l’Església.
El Papa ha destinat 750.000 dòlars com a contribució inicial per al fons i ha demanat a les entitats de l’Església que tenen la possibilitat i ho desitgen, que contribueixin a aquest fons a través de les OMP de cada país.
L’arquebisbe Giampietro Dal Toso, president de les OMP, ha declarat que “a través de l’activitat de l’Església de predicar l’Evangeli i ajudar concretament mitjançant la nostra àmplia xarxa, podem demostrar que ningú no està sol en aquesta crisi”.
Per això, ha assenyalat: “Demano a la nostra xarxa de les OMP, presents a totes les diòcesis del món, que facin tot el possible per donar suport a aquesta important iniciativa del Sant Pare”.
Les Obres Missionals Pontifícies són el canal oficial d’ajuda del Papa a més de 1.110 diòcesis, sobretot d’Àsia, Àfrica, Oceania i part de la regió amazònica.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!