La Sagrada Família es prepara per reobrir les portes el 4 de juliol

Aquest dilluns 8 de juny, coincidint amb l’arribada de la fase 2 del desconfinament a Barcelona, La Sagrada Família ha anunciat que reobrirà les seves portes el proper 4 de juliol. A través d’un comunicat la direcció de la basílica ha explicat que se seguirà un procés “d’obertura progressiu en diverses fases, el principal objectiu del qual és reconèixer i homenatjar els ciutadans de Barcelona, especialment aquells que han estat en primera línia de la lluita i prevenció contra els efectes del Covid-19″.

Per fer-ho, la reobertura es dividirà en tres fases, que portaran el nom de “Fase Homenatge”, “Hora Barcelona” i l’última que permetrà l’accés tant al turisme local com a l’internacional, però de la qual encara no es coneix quina serà la data exacta. Durant la primera fase, que es durà a terme els dies 4, 5, 11 i 12 de juliol, permetrà visitar la basílica al personal sanitari dels hospitals de la ciutat, així com també altres persones o entitats que hagin treballat a favor de la seguretat de la ciutat o per pal·liar els efectes del virus.

En la segona fase ja podràn accedir a l’interior del temple els residents de la ciutat, que tindran un accés gratuït amb un aforament limitat i sense presència de turistes. Tota la informació relacionada amb les diverses fases i els horaris es pot consultar a la pàgina web sagradafamilia.org.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!