Mor als 75 anys Manel Pousa

El prevere Manel Pousa, més conegut com el pare “Manel”, ha mort aquest dimecres al vespre a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. El sacerdot, nascut a Granada i depares barcelonins, actualment era el rector de la parròquia de Trinitat Vellade Barcelona, i ens ha deixat a l’edat dels 75 anys a causa d’una embòlia, després dedonar positiu pel Covid-19.

Dintrela seva inesgotable entrega en cos i ànima als més vulnerables, l’any 2004 elpare Manel va crear una fundació que porta el seu nom i que treballa a diari afavor dels més necessitats, sobretot de les persones sense recursos i elspresos. Aquesta tasca en els barris marginals de Barcelona el va portar a serdistingit amb la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or de la Ciutat deBarcelona.

Totala seva dedicació, per ajudar les persones que es troben en situació devulnerabilitat, el va portar a ser una figura emblemàtica de la solidaritat a Barcelona itambé dins l’Església ja que, tot i la polèmica que el va envoltar en certsmoments de la seva vida, una de les frases que més se li recorden és aquesta: “Sitornés a néixer, tornaria a ser capellà”. Descansi en pau!

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!