Arrels Sant Ignasi i Càritas diocesana de Lleida finalitzen la campanya de temporers de Lleida

Com cada any, la campanya de temporers de Lleida ha comptat amb la implicació directa d’Arrels Sant Ignasi i Càritas diocesana de Lleida, que amb el seu equip de voluntaris i tècnics han ajudat totes les persones que des del juliol fins a mitjans de setembre han arribat a la ciutat per treballar al camp.
La campanya d’aquest estiu ha estat marcada per l‘impacte del Covid-19, que ha fet que les dues entitats hagin hagut de multiplicar esforços per abordar la situació de forma improvisada. Precisament, aquesta falta de planificació per part de l’organització ha estat un dels aspectes que tant Arrels com Càritas diocesana de Lleida han reivindicat a través d’un comunicat: “Entre tots i totes cal dirigir els esforços perquè Lleida sigui, veritablement, una ciutat d’acollida de persones que arriben per treballar en le campanya; Es moment de posar els fonaments perquè la propera primavera no es torni a produir una conjuntura similar“.
Tot i aquesta preocupació, les dues entitats han fet una valoració molt positiva de la implicació de tots els voluntaris, especialment els joves: “La seva ajuda demostra que bona part de la societat lleidatana se sent interpel·lada per la necessitat de trobar una solució a una situació que es repeteix cada estiu“. En aquesta línia, un any més han recordat a les administracions la necessitat urgent de crear un nou model d’acollida integral, estable, de futur i digne per a totes les persones.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!