Migra Studium exigeix a les administracions que acullin un nomnbre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos

Després del terrible incendi que va patir el 9 de setembre el camp de refugiats de Mòria, a l’illa de Lesbos (Grècia), han estat moltes les entitats solidàries que han mostrat la seva disconformitat amb la gestió Europea dels moviments migratoris, i han fet una crida perquè es garanteixi la protecció internacional a les persones sol·licitants d’asil.
Una d’aquestes entitats ha estat la Fundació Migra Studium, que a través d’un comunicat ha reclamat a les administracions catalanes que posin en marxa una estratègia d’acollida sistemàtica i coherent que es vegi reflectida a nivell polític. A la pràctica, la fundació ha demanat que tant els ajuntaments com el Govern de la Generalitat de Catalunya acullin un nombre significatiu de les 13.000 persones atrapades a Lesbos.
D’altra banda, Migra Studium també ha anunciat que, si és necessari, posarà a disposició la seva xarxa d’hospitalitat formada per llars i famílies disposades a obrir casa seva per ser efectiva una acollida humana i humanitzadora.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!