El cardenal Omella crida a la col·laboració dels fidels en l'arribada de la Diada de Germanor

Aquest diumenge, 8 de novembre, l’Església catalana celebra la Diada de Germanor 2020, un dia en el qual es fa una col·lecta amb l’objectiu d’ajudar a la missió evangelitzadora i assistencial que realitza, especialment en la situació que estem vivint causada per la pandèmia.
Per tal d’animar als feligresos a participar en la diada, l’arquebisbat de Barcelona ha emès un comunicat on trasllada la crida del cardenal Joan Josep Omella, que ha demanat als fidels que puguin que ajudin econòmicament, perquè «aquesta col·laboració contribueix a reforçar el servei de l’Església arxidiocesana i, per tant, de les parròquies, de totes les entitats que en formen part (com la Càritas Diocesana i les parròquies), dels mossens i de totes les persones que la integren.»
A més, en aquest comunicat el Cardenal ha aprofitat per recordar que son els mateixos fidels de l’arxidiòcesi de Barcelona els que sostenen econòmicament més de la meitat de la seva activitat. Aquest any, per fer que els donatius es puguin dur a terme de la manera més còmode possible, l’Església ha activat tots els seus canals virtuals, com son la web donoalamevaesglesia.cat.
Aprofitant la Diada de Germanor, tant l’arquebisbat de Barcelona com les altres diòcesis presentaran els seus comptes anuals de l’any 2019. D’aquesta manera els fidels podran veure d’on venen els ingressos i conèixer el balanç econòmic, que reflecteix l’activitat que ha tingut l’Església durant aquest exercici.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!