La Fundació Nen Déu celebra els deu anys de la visita de Benet XVI

La Fundació Nen Déu, que treballa a Barcelona des de l’any 1892 oferint educació, assistència i atenció especialitzada a 245 persones amb discapacitat intel·lectual, recorda amb molt d’afecte la visita del Sant Pare Benet XVI a la seva seu al Passeig Maragall cantonada Ronda Guinardó.

El 7 de novembre de 2010, centenars de persones van poder saludar el Papa i escoltar les seves paraules: “És imprescindible que els nous desenvolupaments tecnològics en el camp mèdic mai vagin en detriment del respecte a la vida i la dignitat humana, de manera que els qui pateixen malalties i discapacitats puguin rebre sempre aquell amor i atencions que els facin sentir-se valorats com a persones en les seves necessitats concretes”.

Durant aquests deu anys, la Fundació Nen Déu ha continuat amb la seva missió. Tal com al 2010, ara també està fent front a una situació difícil. A la seva visita a Nen Déu, Sa Santedat va dir: “En moments de crisi, els deixebles de Crist, hem de multiplicar els gestos concrets de solidaritat efectiva i constant”. La Fundació Nen Déu necessita apel·lar a aquesta solidaritat. A causa de la situació sanitària actual, les necessitats s’han incrementat. Per això demanen ajuda per a poder continuar fent front a aquesta nova realitat al Taller Ocupacional.

Per cada 30€ de donació a la Fundació Nen Déu, rebràs un regal commemoratiu d’aquesta visita del Papa a Barcelona. Es tracta de l’edició limitada d’un producte preparat i muntat al Taller Ocupacional.

Col·labora amb el nostre Taller Ocupacional a:

https://www.fundacionendeu.org/colaborar-fundacio-nen-deu/

o al número de compte ES79 2100 0615 8602 0024 7366

Concepte “Deu Anys” i envieu les dades fiscals a marketing@fundacionendeu.org

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!