Els bisbes nord-americans feliciten Joe Biden com a president electe

El president de la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units, Mons. José Gómez, ha felicitat el demòcrata Joe Biden com a president electe del país, i la senadora Kamala Harris, per ser la primera dona que ocupa el càrrec de vicepresidenta.
“Felicitem el senyor Biden i reconeixem que s’uneix al desaparegut John F. Kennedy com el segon president que professa la fe catòlica”, escriu Mons. Gómez en una declaració del 7 de novembre.
“Agraïm a Déu per la benedicció de la llibertat”, afegeix la declaració, “el poble nord-americà ha parlat en aquesta elecció. Ara és el moment que els nostres líders acullin l’esperit d’unitat nacional i es comprometin al diàleg i al bé comú”.
Mons. Gómez apunta que “som aquí per seguir Jesucrist, per donar testimoni del seu amor a les nostres vides i per construir el Regne de Déu a la terra”.
Per això, considera que en aquest moment de la història dels Estats Units, “els catòlics tenen un deure especial de ser constructors de pau, promoure la fraternitat i la confiança mútua, i pregar per un esperit renovat de veritable patriotisme al nostre país”.
La declaració també ressalta que la democràcia i la llibertat d’opinió es complementen amb la caritat i la civilitat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!