Ressons de Lampedusa a les illes Canàries

Els dos bisbes de les diòcesis de l’arxipèlag, José Mazuelos (bisbe de Canàries) i Bernardo Álvarez (bisbe de Tenerife) han fet pública la carta pastoral Sentir el ressò de Lampedusa a les illes Canàries.
Aquesta carta s’emmarca en la Jornada Mundial del Pobre, que per iniciativa del Papa celebra l’Església el diumenge 15 de novembre, i davant “el fet que vivim aquests darrers mesos, amb l’arribada de milers d’immigrants a Canàries”.
La Jornada Mundial del Pobre té com a lema “Allarga la mà al pobre”, per la qual cosa els bisbes de les dues diòcesis illenques s’adrecen als fidels i a tota la societat per oferir algunes reflexions “que ens ajudin a prendre consciència de la situació de pobresa i vulnerabilitat que viuen aquestes persones i, especialment, a posar fil a l’agulla perquè ningú no se senti marginat o menyspreat”.
Els prelats recorden que tothom ha d’experimentar “l’acollida, l’atenció i el respecte que com a persones humanes es mereixen. Recolzem la nostra reflexió en els ensenyaments del papa Francesc que, en diferents ocasions, ha manifestat la seva sensibilitat i preocupació per les persones emigrants”.
Podeu llegir la carta AQUÍ

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!