Missatge de Nadal des de Terra Santa

El missatge de Nadal dels patriarques i caps de les Esglésies de Terra Santa que arriba des de Jerusalem és d’encoratjament, esperança i suport. El text també fa referència a la presència de les diferents comunitats religioses a Terra Santa com un tret “específic i preciós”.
El missatge assenyala que “el do que Déu ens dona en aquests temps difícils porta esperança, renovació i encoratjament a tota la creació”.
Els líders religiosos expressen els seus pensaments en referència especial a “aquests temps excepcionals de la pandèmia del Covid-19, la crisi econòmica, la injustícia i la violència creixent contra els vulnerables i febles”. “La presència de Déu amb nosaltres en totes les circumstàncies és una font d’encoratjament i de suport”, reiteren, i manifesten la seva “solidaritat amb totes les persones d’arreu del món que s’han vist afectades per la pandèmia i les seves conseqüències, en particular la població de Betlem i els seus voltants”.
Els patriarques i els caps de les Esglésies de Jerusalem també asseguren les seves pregàries perquè “la propera vacunació contra el Covid-19 pugui posar fi a la pandèmia i tornar a la normalitat”.
El missatge recorda que “la presència de les comunitats cristianes, juntament amb altres comunitats de fe a Terra Santa, continua sent una part essencial del mosaic social, cultural i religiós del Pròxim Orient”.
“Jesús va néixer un temps d’angoixa, violència, exclusió i pobresa”, conclouen els patriarques i caps de les Esglésies de Jerusalem, “va compartir amb nosaltres la carn humana i les seves limitacions, excepte el pecat, perquè a través de la seva passió i resurrecció, tots puguem tenir vida i tenir-la en abundància”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!