S'avança en el procés de canonització de la beata Carmen del Nen Jesús

El cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, hatancat la investigació diocesana de tres anys sobre un possible miracleatribuït a la intercessió de la beata Carmen del Nen Jesús a Barcelona. És laprimera fase en un procés de canonització on s’han estudiat les circumstàncies,preguntat a testimonis i pèrits sanitaris per fer uns documents que, ara,s’enviaran a Roma. El cardenal Omella ha lliurat la documentació lacrada isegellada a la portadora, la germana Ana Gutiérrez Blanco, que la traslladarà ala Santa Seu. Allà s’hauria d’iniciar la segona fase del procés.

La investigació realitzada a l’arquebisbat de Barcelona havalorat el cas d’una nena de Barcelona que va ser diagnosticada d’una greudisfunció cerebral quan encara estava dins del ventre matern. Desprésd’encomanar-se a la Mare Carmen, la seva família va decidir seguir endavant ambl’embaràs. La nena va néixer sense cap alteració i es troba perfectament.

El cardenal Omella ha destacat la valentia i la fe de lamare i el pare de la nena per demanar la intercessió de la beata Carmen. I comara, especialment en aquests moments, “els miracles, allò que no es potexplicar, veiem que poden succeir. I això dona esperança i alegria en un tempsdifícil”.

L’acte, celebrat al Palau Episcopal de Barcelona, ha comptattambé amb la presència del notari Antonio Torres Gómez, del Dr. FernandoPerales Madueño (Promotor de Justícia), del Dr. Vicente Benedito Morant(Delegat Episcopal), de la germana M. María Inmaculada Ríos Domínguez(Superiora General de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors), del PareJosep Maria Blanquet (Responsable de l’Oficina de les Causes dels Sants del’Arquebisbat de Barcelona) i de la germana María de los Ángeles Maeso Escudero(Postuladora de la Causa).

La informació recollida durant aquests tres anys, en laprimera fase de la investigació, s’enviarà ara a la Santa Seu. Concretament, laCongregació de la Causa dels Sants serà l’encarregada de valorar si el procésde canonització de la beata Carmen del Nen Jesús segueix endavant. Una còpia dela documentació aportada es guardarà a la Oficina de la Causa dels Sants del’Arquebisbat de Barcelona.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!