Ha mort el jesuïta Hèctor Vall

El jesuïta Hèctor Vall i Vilardell, reconegut professor i ecumenista, ha mort dijous 13 de maig a la comunitat del Centre Borja de Sant Cugat del Vallès a causa d’un càncer que patia des de feia temps. Tenia 85 anys d’edat i 66 de jesuïta. L’enterrament es fa a Sant Cugat el divendres 14 a les 16.30 h.

Nascut a Banyoles l’any 1935, ha estat molt vinculat a les institucions de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, en les quals ha impartit el seu magisteri i ha exercit càrrecs de gestió acadèmica com a degà de la Secció “Sant Francesc de Borja” de l’antiga Facultat de Teologia de Barcelona i director de l’Institut de Teologia Fonamental. Actualment el Dr. Vall col·laborava com a professor invitat de la Facultat Antoni Gaudí amb un curs sobre Història de la Reforma protestant i catòlica impartit als alumnes de Màster aquest mateix any.

El Dr. Hèctor Vall ha tingut importants càrrecs com a rector del Pontifici Institut Oriental (1998-2007), membre de la Comissió Internacional per al diàleg Ortodox-Catòlic o altres responsabilitats que li han merescut un notable reconeixement eclesial i acadèmic.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!