La Llar el Llimoner acollirà 6 persones en situació d’exclusió residencial

Càritas diocesana de Sant Feliu de Llobregat compta amb un nou equipament residencial: la Llar el Llimoner, ubicada a Vilanova i la Geltrú, acollirà a partir del mes de setembre fins a 6 persones en situació d’exclusió residencial o sense llar.

La Llar el Llimoner està ubicada al barri de la Geltrú, en una part dels espais sense ús de la parròquia de Santa Maria, que ha cedit a Càritas i que s’ha rehabilitat. Disposa de 3 habitacions dobles, cuina, menjador, sala d’estar, espai de bany i sanitaris, i una terrassa exterior.

El que busca el projecte és proporcionar un habitatge a persones en situació d’exclusió social i residencial, així com acompanyar-les en els seus processos d’integració social, d’inserció laboral i de recuperació de l’autonomia personal. El projecte comptarà amb el suport i la intervenció parcial d’una treballadora social, una psicòloga, una treballadora familiar i de persones voluntàries.

El bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, ha inaugurat i beneït el nou equipament. L’acte també ha comptat amb la presència, entre d’altres, de Ramon Carbonell, director de Càritas Sant Feliu; Francesc Roig, president de Càritas Catalunya; Manuel Breton, president de Càritas espanyola, i Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!