El Domund més juvenil

La Jornada Mundial de les Missions (Domund), que se celebra el 24 d’octubre, tindrà un toc juvenil ja des del vídeo de la campanya en el qual els protagonistes són joves.
Enguany, amb el lema Explica el que has vist i sentit, Obres Missionals Pontifícies (OMP) continua reforçant la proposta digital amb el llançament de la pàgina www.domund.es i la segona edició de la cursa virtual del Domund.
A més, en el vídeo d’aquest any diferents joves que han tingut experiències missioneres expliquen el que ells han vist i sentit:
Javier López-Frias, Toni Miró, Patricia Ruiz, Ana Zornoza i Luisa Moreno són cinc joves de diferents llocs d’Espanya que comparteixen un mateix sentiment, el seu amor per la missió. Tots cinc expressen la riquesa personal que la missió ha significat per a ells en diferents localitzacions de Sud-amèrica i Àfrica.
La nova versió de la web d’OMP permet conèixer aquests testimonis i els d’altres joves. “Si volem explicar el que hem vist i sentit… qui millor que els joves perquè ens ajudin a fer-ho? Molts joves han tingut la sort de compartir un temps amb els missioners i ens volen compartir el que han vist i sentit. Aquest vídeo només n’és una petita mostra”, explica el director nacional d’OMP, José M. Calderón.
La web també presenta les novetats més importants per a la jornada d’aquest 2021, entre les quals destaca el pregó del Domund a càrrec del xef Pepe Rodríguez, que tindrà lloc el dijous 21 d’octubre.
Tota la informació i la manera d’inscriure’s en la segona edició de la cursa virtual Corre pel Domund (aquest any amb la novetat d’una samarreta commemorativa) es pot consultar al mateix web.
Igualment, podran col·laborar les persones que vulguin ajudar l’Església en els territoris de missió i promoure les vocacions missioneres arreu del món.
En aquest sentit, José M. Calderón comenta que “gràcies a Déu, tothom ha sentit parlar del Domund a Espanya… però realment entenem el que som capaços de fer si participem en aquesta jornada missionera? Aquesta web vol fer visible el que tanta gent fa possible gràcies a la seva aportació amb la pregària i amb l’oferiment”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!