La creu i la icona de la JMJ visiten la Conferència Episcopal Espanyola

La creu i la icona de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) han fet una parada en la seu de la Conferència Episcopal Espanyola, durant el seu pelegrinatge per les diòcesis espanyoles.
El bisbe auxiliar de Lisboa i president de la Fundació JMJ Lisboa 2023, Mons. Américo Aguiar, ha transmès tres missatges als bisbes espanyols: homenatge, gratitud i benedicció.
En primer lloc, Mons. Aguiar ha volgut retre homenatge “pel treball que fan amb els joves espanyols per trobar-nos tots l’estiu del 2023”. Ha destacat el seu agraïment pel suport fratern i l’acollida dels símbols de la JMJ en el seu pelegrinatge per Espanya i ha expressat “la benedicció per a totes les diòcesis i els joves d’Espanya”.
El prelat ha demanat als bisbes espanyols suport i col·laboració perquè la JMJ 2023 sigui una veritable “trobada ibèrica”.
De la seva banda, el president de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Joan Josep Omella, en nom dels bisbes, ha respost a la invitació de Mons. Aguiar recordant que “tots som comunió”. I ha afegit: “Estem fent realitat ja l’Església sinodal, comunió els uns amb els altres. (…) Estem encantats de caminar amb vosaltres preparant aquesta Jornada Mundial de la Joventut”.
L’arquebisbe de Barcelona ha destacat que la visita de la creu i la icona per les diòcesis espanyoles “ens fa adonar que som una Església germana amb la de Portugal i que caminem sota la mateixa mirada de la Mare de Déu i del Senyor”.
El dilluns 4 d’octubre, a les 19.30, tindrà lloc la missa d’inici de curs amb la creu i la icona de la JMJ a la parròquia de Betlem de Barcelona, presidida pel cardenal Joan Josep Omella.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!