Presentada la X Trobada Mundial de les Famílies

S’acaba de presentar la X Trobada Mundial de les Famílies, que tindrà lloc a Roma del 22 al 26 de juny del 2022, amb el tema L’amor familiar: vocació i camí de santedat.
Hi participaran uns 2.000 delegats convidats directament per les Conferències Episcopals i pels caps d’associacions de famílies i moviments eclesials internacionals.
En la presentació el prefecte del Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida, el cardenal Kevin Farrell, ha recordat que la trobada no es desenvoluparà en una única cita a Roma, sinó que serà un veritable esdeveniment multicèntric i desplegat per totes les diòcesis del món.
Segons el purpurat, es tracta d’una oportunitat perquè no només els agents de pastoral familiar, sinó totes les famílies de les parròquies i diòcesis es trobin amb el seu bisbe.
En aquest acte també s’ha presentat l’himne oficial de la Trobada Mundial de les Famílies We believe in Love, amb text i música de Marco Frisina, i la pàgina web www.romefamily2022.com, per seguir la trobada virtualment.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!