GiroNins —la coral infantil de la Capella Polifònica de Girona— i el Capítol de la Catedral de Girona presenten les novetats de l’edició d’enguany d’El Cant de la Sibil·la. D’una banda, es recupera la tradició d’engalanar la nau amb neules de paper, una tradició perduda a la ciutat de Girona, però que havia tingut molta força durant segles arreu de les comarques gironines. De l’altra, l’estrena d’una glossa sobre la tornada d’El Cant de la Sibil·la que el compositor gironí Miquel Sunyer i Bover ha escrit per a l’ocasió per encàrrec de la Capella Polifònica de Girona, que l’estrenarà acompanyada per la Cobla de Ministrers de Girona.

Per donar resposta a la gran afluència de públic es faran dues representacions d’El Cant de la Sibil·la. Tindran lloc el 23 de desembre, a les cinc i a les set de la tarda, amb la participació de GiroNins, La Jove, la Capella Polifònica de Girona, la Cobla de Ministrers de Girona i l’organista Pau Riuró, tots sota la direcció de Martí Ferrer i Bosch. L’accés a les funcions és gratuït, però caldrà reservar invitació a la web de la Catedral (https://catedraldegirona.cat/agenda/) per controlar l’aforament i garantir que tothom pugui gaudir de la representació.

Tal com es va fer l’any passat, i per introduir els més joves a aquesta tradició, es farà una representació per a escolars, el 17 de desembre, a dos quarts d’onze. Les escoles que vulguin assistir-hi ja poden formalitzar la inscripció al web de GiroNins:

https://www.polifonicadegirona.cat/el-cant-de-la-sibilla/projecte-pedagogic

Els nens i nenes que assisteixin a aquestes representacions participaran en el procés d’ornament de la Catedral de Girona amb les tradicionals neules de paper.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!